INICI / EMPRESA


Empresa

Barrakuta Solutions és una empresa que neix amb vocació de prestar els seus serveis en l'àmbit elèctric - energètic, aplicat a Serveis d'enginyeria, Muntatges elèctrics i Telegestió d'instal·lacions, entre altres.

Des del 2016, ens dediquem a trobar solucions integrals adequades a cada necessitat del client, tant en el sector públic com privat, a qualsevol escala.

La nostra missió és lliurar productes i serveis d'excel·lència per al desenvolupament de projectes d'enginyeria, muntatges elèctrics i telegestió d'instal·lacions, utilitzant tecnologia de punta en l'assoliment del màxim benefici dels nostres clients, tenint sempre present la revisió constant dels processos i riscos en totes les nostres àrees, en recerca de la millora contínua.Equip

Moisés Macias Barba

Enginyer Tècnic Industrial que des de l'any 2007 desenvolupa la tasca en l'àmbit de l'enginyeria i execució d'instal·lacions elèctriques i de control. L'automatització de processos i l'analítica dels mateixos ha constituït la seva especialització professional, la qual s'ha traslladat els últims anys en la telegestió i telecontrol d'instal·lacions, desenvolupant la Plataforma SIMU (Servei Integral de Manteniment Urbà) un sistema obert, personalitzable i totalment configurable, que permet gestionar de forma remota, per diferents vies de comunicació, una instal·lació amb un centre de comandament elèctric. S'ha aconseguit un sistema multiconfigurable, amb un total grau de flexibilitat en les seves funcions, a costos reduïts, sense exclusivitat en cap dels seus components.

A Barrakuta Solutions exerceix la tasca de Director Tècnic, establint les línies de desenvolupament de l'empresa i les col·laboracions amb altres empreses i organismes.

Necessites més informació sobre Barrakuta Solutions i els seus serveis?

Contacta'ns