INICI / SERVEIS / MUNTATGES ELÈCTRICS

Muntatges elèctrics

Disseny i muntatge de quadres elèctrics de control i potència, entre altres. Precisió en la seva execució, i cura pels detalls són garantia d'èxit del projecte.

Quadres elèctrics

Muntatge de quadres elèctrics de control i potència i pupitres i botoneres de maniobres amb materials de màxima qualitat i amb primeres marques sotmeses a les màximes exigències.

Automatismes

Solucions escalables i modulars per solventar qualsevol necessitat de control i regulació de seqüències de funcionament de forma automàtica.

Maquinària especial

Muntatge d'accionaments per a prototips de maquinària que posteriorment es fabricarà en sèrie; o bé maquinària específica per realitzar tasques o processos concrets que no es troben de sèrie al mercat.

Modernització de maquinària

Muntatges per a la millora de la productivitat de màquines i processos de fabricació existents. Realitzem tan les modificacions elèctriques com les mecàniques.


Solucions a mida

Estris i solucions personalitzades per a cada cas o instal·lació concreta, buscant sempre la màxima efectivitat i rendibilitat per als nostres clients.

Instal·lacions tècniques

Realització d'instal·lacions amb un grau de complexitat tècnica a l'hora de la seva implantació, per no trobar instal·ladors amb nivell de destresa i coneixement suficients per tenir garantia d'èxit.

Subministrament d'equips i sistemes

Oferim una amplia gama d'equips i sistemes de les primeres marques del mercat per solventar les seves necessitats. Li oferim el suport tècnic i l’assistència que precisi per a la seva utilització.

Blocs de servei

Sistemes de subministrament dissenyats per dotar les instal·lacions. Disponible en diverses mides i múltiples configuracions, garanteixen un apropiat subministrament d'electricitat, aigua, vídeo o WiFi.

Necessites més informació sobre Barrakuta Solutions i els seus serveis?

Contacta'ns